Arrangementer og opvisninger

Træningsture til Brejninggaard efterskole

I løbet af sæsonen tilbydes alle hold for børn i skolealderen 2 træningsture til Brejninggaard efterskole. Skolen har de bedste gymnastikfaciliteter, og EB gymanstik har fået et rigtig godt samarbejde med skolen. Turene er et gratis tilbud på tværs af holdene, og foreningen står for transporten. Vi tager afsted to lørdag fra kl. 9 – 14 i løbet af sæsonen. Datoer kommer. De samme trænere som er med på træningsturene til Brejninggaard efterskole, kommer også på besøg som gæstespringtræner 3 gange i løbet af sæsonen. Det giver en masse energi og nye indslag til både børn og trænere.

Træningstur til Gymnastikgården i Århus                      Flying Superkids træningslokaler 

I løbet af sæsonen inviteres de største gymnaster (fra 3. klasse og op) på træningslejr på Gymnastikgården, hvor vi får lov at låne både de faciliteter og nogle af trænerne, som normalt træner Flying SuperKids.

Vi har også flere ideer og planer på tegnebrættet, så…

Glæd dig til nye spændende aktiviteter i EB gymnastik

Opvisninger

Alle hold med børn i skolealderen inviteres med til opvisning i Them i den første weekend i marts 2025. Det er en stor oplevelse for vores gymnaster at komme ud og opleve en større opvisningsdag, hvor vi er gæsterne. Der er også mulighed for at tilmelde holdene til flere opvisninger.

Vores egen opvisning i hallen afholdes søndag d. 16. marts 2025.

Her er alle hold på gulvet på skift, og vi starter med fælles indmarch. Derudover har vi altid gæstehold på dagen, der kommer med inspiration og underholdning for alle.

Billeder fra opvisning i Engesvanghallen 2024

Venlig hilsen
Gymnastikbestyrelsen