Projekter

Projekter som er drevet og/eller støttet af Engesvang – Vision 2020

Engesvang Discgolf bane

Kender du DiscGolf? Hvis ikke, så skal du prøve! Og nu kan du spille her i byen.

Engesvang discgolfbane opstod som en del af Vision Engesvang 2020. Banen var en af ideerne i en brainstorming i projektet . Charlotte Lindved tog initiativ til at gøre banen til virkelighed.

Læs mere om Engevang discgolf

DiscGolf blev til gennem et arbejdsudvalg med et samarbejde mellem flere lokale

Ungdomsskolen, DUF’en/Skolen og Engesvang Boldklubs Forretningsudvalg havde været med, da Multibanen ved skolen blev en realitet, så derfor kontaktede Charlotte Lindved dem, da arrbejdet med DiscGolf-banen gik i gang. Arbejdsgruppen for projektet har arbejdet sammen med Mikael Birkelund (lokal Danmarksmester i DiscGolf).

 

Kløverstier

Engesvang har fire tydeligt markerede Kløverstier, som du kan følge, hvis du vil gå en tur. Ruterne har forskellige længder og fokuspunkter lige fra en kort 2,5 km gåtur i byen til en 12,7 km lang tur rundt om Bølling Sø og gennem den smukke natur omkring vores by.

På ruterne kan du få information om seværdigheder og steder/ting, som er værd at tage et ekstra kig på. De fire ruter har forskellige farver, så det er nemt.

Læs mere om Engesvangs Kløverstier og få ruterne på din tlf. 

 

Borgerundersøgelsen

I 2016 gennemførte Vision 2020 en borgerundersøgelse, for at sikre, at flest muligt blev hørt inden planerne for Vision 2020 for alvor gik i gang.

Læs mere om borgerundersøgelsen for Vision 2020 Engesvang her

Her er videoen fra 2016 – Vision2020-Kommunikationsgruppen

 

Flere projekter er i gang og på vej…

Engesvang-Vision2020 – Kommunikations gruppen